Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Петропавлівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 03368462) був реорганізований і увійшов до складу Братської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Петропавлівка
Братський район, Миколаївська область

У Миколаївській області фермери і поліція з гонитвою затримали злодіїв

Намагаючись сховатися від правоохоронців, п'ятеро зловмисників протаранили автомобіль поліцейського.

У Братському районі Миколаївської області місцеві фермери і поліція затримали п'ятьох зловмисників, які скоїли крадіжку грошей в одному з житлових будинків. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у четвер, 13 грудня.

Відзначається, що напередодні в селі Петропавлівка люди помітили підозрілий автомобіль Honda іноземної реєстрації, який кілька днів пересувався вулицями. Фермери вирішили поцікавитися у чужинців метою їх прибуття. Але як тільки чоловіки наблизилися до транспортного засобу, водій з чотирма пасажирами спробували сховатися. 

Фермери покликали на допомогу інших місцевих жителів і повідомили про подію поліцію Братського району.

"Намагаючись сховатися від правоохоронців, п'ятеро зловмисників у віці від 34-х до 57-ми років протаранили автомобіль поліцейського, який перекривав рух злодіям. Потім на своєму авто злочинці заїхали в річку, тому змушені були покинути його і кинулися навтьоки", - йдеться в повідомленні.

В цей час у поліцію надійшло повідомлення від жителя с. Петропавлівка про те, що, повернувшись додому, він побачив, що з його будинку викрадено 10 тисяч гривень.

Через кілька годин співробітники поліції Братського і Вознесенського району, а також близько 50 громадян затримали всіх п'ятьох злодіїв біля села Воронівка Вознесенського району.

Зловмисники були доставлені в Братський відділ поліції. З'ясувалося, що всі вони з Одеси. В їхньому автомобілі знайшли відмички, ломи, рукавички та інші знаряддя злочину, а у самих затриманих вилучили велику суму грошових коштів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею про крадіжку (ч. 3 ст. 185 КК України). Поліція перевіряє інформацію щодо причетності затриманих до скоєння ряду крадіжок не тільки на території Миколаївської та Одеської областей.

Нагадаємо, в Херсоні затримали злодія, який заснув на місці злочину. Чоловік проник у будинок і вкрав телевізор, який відразу ж продав, а виручені гроші пропив. Після чого він повернувся за іншим майном, але втомився і ліг відпочити.

Також в Одесі поліція затримала росіян, які вкрали сумку з 24 млн гривень. Виявилося, що це елітні злодії-альпіністи.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua